©ommunity

Community

Praatcafés

Tijdens onze praatcafés brengen we maandelijks hoogbegaafde volwassenen samen. Aan de hand van een onderwerp brengen we de gesprekken op gang of… we laten het onderwerp komen vanuit het moment.
Meer info

Inspiratieavonden

Tijdens inspiratieavonden staat een HB-thema centraal. Bij deze thema’s hoort een inhoudelijke onderbouwing. Doorheen en na de sessie is er de gelegenheid om vrijblijvend van gedachten te wisselen.
Meer info

Hatha Yoga

Yoga is een eeuwenoude levensfilosofie die zijn wortels in de Indische Hindoeïstische traditie heeft. Het doel van Yoga is om je lichaam en geest samen te brengen. 

Meer info

NxtLevel: Verbinding & Verrijking – chillen en groeien met hoogbegaafde meiden

Hoogbegaafde meisjes hebben een unieke set uitdagingen en behoeften die hen onderscheiden van hun leeftijdsgenoten. Af en toe samenkomen en sparren met anderen die in een vergelijkbare situatie verkeren, is verrijkend.

Meer info

De community heeft als doel om ontwikkelingsgelijken samen te brengen. Je ontdekt je eigen copyright, je stelt je open en ontdekt het copyright van anderen. Snel merk je dat er gemeenschappelijke kenmerken, dynamieken, dimensies zijn. Samen praten over HB-gerelateerde topics geeft rust, brengt nieuwe inzichten en doet vooral gewoon deugd. Expertise wordt gedeeld vanuit ervaringsdeskundigen die aanwezig zijn. Dat kunnen professionals zijn die in hun werkveld bezig zijn met hoogbegaafdheid, maar tevens eigen ervaringen als ouder, als leraar, als partner,… zijn een meerwaarde.