©ollege

Traject onderpresteren

Potentieel verzilveren = gezamenlijke aanpak

Traject ‘Effectief omgaan met onderpresteren’

 

Heb je het gevoel dat je potentieel niet volledig wordt benut? Heb je moeite om consistent goede resultaten te behalen, ondanks je kennis en capaciteiten?

 

Onderpresteren kan vele vormen aannemen en verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat je jezelf constant uitdaagt, maar toch niet de gewenste resultaten behaalt. Misschien heb je last van faalangst of ben je overweldigd door perfectionisme. Het kan ook zijn dat je je motivatie hebt verloren en niet meer geprikkeld wordt door de uitdagingen die je tegenkomt.

 

Maar maak je geen zorgen, wij begrijpen wat je doormaakt en zijn er om je te helpen! Het traject ‘Effectief omgaan met onderpresteren’ is ontworpen om je inzicht te geven in de oorzaken van onderpresteren en je te voorzien van praktische strategieën om dit patroon te doorbreken.

 

Tijdens deze interactieve cursus zul je leren hoe je je mindset kunt transformeren en negatieve denkpatronen kunt ombuigen naar positieve overtuigingen. Je zult ontdekken hoe je je motivatie kunt herwinnen en je doelen opnieuw kunt stellen om een betere balans te vinden tussen uitdaging en vaardigheid.

 

Onze ervaren docenten zullen je begeleiden bij elke stap van het proces en je voorzien van waardevolle tools en technieken om je prestaties te verbeteren. Je zult leren hoe je effectieve studie- en werkstrategieën kunt ontwikkelen, hoe je je tijd optimaal kunt beheren en hoe je stress en angst kunt verminderen.

 

Daarnaast zetten we ook op je omgeving. Je ouders zullen betrokken worden in dit traject en niet onbelangrijk: je leraren! Om je alle kansen te geven, zullen zij vaste partners moeten worden.

 

Aanbod:

Komt spoedig online.